These exciting new workspaces are aimed at dynamic design-led and high GVA local companies with maximum opportunity for collaboration and agile working practices

Formal House

Cheltenham

Complete sympathetic refurbishment of a late-nineteenth-century, five-storey, brick-built storage warehouse that has won a prestigious Cheltenham Civic award. Whilst not a listed structure the ambition has been to integrate as many original features as possible to create vibrant and unique work spaces with an additional fully glazed office extension in the courtyard to make optimal use of the space. 

The courtyard has been fully reimagined incorporating tiered seating areas, dramatic external lighting and hard landscaping including an innovative cycle ramp to maximise the external courtyard as an extension of the work/social spaces created within the building.

As well as the Cheltenham Civic Awards, Formal House was a finalist in the Refurbished/Recycled Workplace category in the British Council for Offices (BCO) Awards.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.