This project has helped to transform our school. The school has undergone significant improvements in so many ways and the students, staff, parents and community are justifiably proud of their school - Pam Wilson, Head teacher Maidenhill School

Maidenhill School

Stonehouse, Gloucestershire

The complete re-modelling of a Secondary School in Stonehouse. The brief was developed following extensive consultation and the result was the complete overhaul of the existing building together with a new student entrance and central ‘Heartspace’ that incorporates flexible learning/social spaces and are located Learning Resource Centre. New landscaped areas were also created to allow for improved external dining, improve external movement between buildings and create genuine separation between student space and parking / delivery areas. The building has won numerous regional and national awards.